You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Kestirmece 20 almanak tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + grup seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi muhtevain hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın sarrafiyeladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en münasip hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Genellikle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Bununla baş başa aşağıdaki kriterlere sahip olan yerlerde vahit yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem tütünın ve erdemli ısının autarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gestalt anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sevap kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst evetğu Yangın Çıkış Kapısı derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page